PSORIlys Почистващ гел


Модел: PSORIlys Почистващ гел
Наличност: В наличност
28.80 лв.

Количество

 

PSORIlys почистващ гел

PSORIlys Почистващ гел

-          Кожи с люспеста тенденция

-          Почистващи и отблъскващи грижи

-          Нежно почиства люспестите кожи

 

Насочен към ежедневно почистване, PSORIlys почистващ гел нежно почиства лющещите се кожи. Меките и супермазни почистващи препарати, съдържащи се в PSORIlys почистващ гел, почистват кожата, като спазват хидролипния филм и бариерната функция на кожата. Съдържащият се в PSORIlys почистващ гел УРОДИУМ е патентована активна формула, която подобрява овлажняващата сила на урея (естествен хидратиращ фактор при 2%). Той придава кераторегулиращи свойства, които премахват плоскоклетъчните и ограничават повторното им появяване. PSORIlys почистващ гел е подходящ за възрастни и деца над 3 години. Избягвайте контакт с очите. В случай на контакт с очите, изплакнете веднага.

 

Употреба: PSORIlys почистващ гел се използва ежедневно, под вода, като душ гел или сапун. Лесно се изплаква. Леко ароматно. PSORIlys почистващ гел е клинично тестван под наблюдението на дерматолозите. Да се ​​съхранява под 25 ° C.

 

PSORIlys почистващ гел не е продукт за лечение на псориазис. От друга страна, това е нежна грижа за кожата, която почиства кожата с люспеста тенденция.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър