PSORIlys лосион за скалп


Модел: PSORIlys лосион за скалп
Наличност: В наличност
28.80 лв.

Количество

 

PSORIlys лосион за скалп

PSORIlys лосион за скалп

-          Кожи с люспеста тенденция

-          Дълготраен емолиент лосион за скалпа

-          Регулиращ и овлажняващ лосион за скалпа.

Дълготрайният емолиент лосион PSORIlys лосион за скалп овлажнява дълготрайно кожата на скалпа.

 

Дълготрайният емолиент лосион PSORIlys лосион за скалп овлажнява дълготрайно кожата на скалпа. Съдържащият се в PSORIlys лосион за скалп УРОДИУМ е патентована активна формула, която подобрява овлажняващата сила на карбамид (естествен хидратационен фактор, дозиран на 5%) и особено неговата устойчивост (много дълготрайно действие). Комбинацията от активи, съдържащи се в PSORIlys лосион за скалп, придава кераторегулиращи свойства, които елиминират плоскоклетъчните и ограничават повторното им появяване.

 

Употреба: Нанасяйте Psorilys лосион за скалп върху скалпа 1 до 2 пъти на ден и масажирайте. PSORIlys лосион за скалп е клинично тестван под наблюдението на дерматолозите. Без аромат. Преходно усещане за изтръпване, свързано с активността на продукта, може да се почувства при нанасяне върху реактивната кожа. Да се ​​съхранява под 25 ° C. Продукт за възрастни. Избягвайте контакт с очите. В случай на контакт с очите, изплакнете веднага с вода.

 

PSORIlys лосион за скалп не е продукт за лечение на псориазис. От друга страна е успокояваща грижа за овлажняване на кожата и подобряване на кожния комфорт на хората с кожи с люспеста тенденция.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър